Styret

 • Bård Mikkelsen
  Bård Mikkelsen
  Styreleder

  Bård Mikkelsen er tidligere konsernsjef i Widerøe (1988–1997), Ulstein-gruppen (1997–1999),Oslo Energi Holding (1999–2001) og Statkraft (2001–2010). Mikkelsen har utdannelse fra BI, og han har også gjennomført executive-programmet ved INSEAD. Mikkelsen har tidligere hatt styreverv i Cermaq (styreleder), E.ON AG, Store Norske Spitsbergen Kulkompani (styreleder) og Luftfartsverket/Avinor. Nåværende styreverv inkluderer Havyard ASA (styreleder), Clean Energy Invest (styreleder), Powel AS, Fred Olsen&Co Ganger Rolv/Bonheur, Steinsvik AS og Saferoad AS.

 • Lars-Ove Håkansson
  Lars-Ove Håkansson
  Styremedlem

  Lars-Ove Håkansson er tidligere administrerende direktør og styreleder i Skanska. Håkansson har tidligere hatt styreverv i blant andre SKF, Sandvik, Handelsbanken, JM, Cardo, Kone, Svedala Industri, Diös fastigheter, Elit Hotels, Bravida og NVS. Håkansson er for tiden styreleder i NeoDynamics, Tenant & Partner og Zeonda, og styremedlem i Corps Consulaire en Suède.

 • Carl Johan Falkenberg
  Carl Johan Falkenberg
  Styremedlem

  Carl Johan Falkenberg er investeringsrådgiver for Triton Advisers Sverige. Falkenberg har yrkeserfaring fra Credit Suisse i London og ABB i Zürich. Han har en grad i Business Administration fra Universitetet i Stockholm. Carl Johan Falkenberg er styremedlem i Alimak Hek og Kährs.

 • Petter Darin
  Petter Darin
  Styremedlem

  Petter Darin er investeringsrådgiver for Triton Advisers Sverige. Darin har tidligere yrkeserfaring fra UBS i London. Han har en siviløkonomeksamen fra handelshøgskolen i Stockholm. 

 • Mats Jönsson
  Mats Jönsson
  Styremedlem

  Mats Jönsson er tidigere konsernsjef og styreleder i Coor Service Management. Jönsson har også hatt ulike ledende roller i Skanska-konsernet. Han har sivilingeniøreksamen fra Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Mats Jönsson er styreleder i Logent, samt styremedlem i MT Højgaard og Coor Service Management.

 • Roger André Hansen
  Roger André Hansen
  Styremedlem (representant for de ansatte)

  Roger André Hansen er konserntillitsvalgt i Infratek. Hansen har vært tillitsvalgt i Hafslund-konsernet siden 1993. Han var ansattes representant i styret i Hafslund ASA fra desember 2006 til desember 2007. Fra september 2005 til november 2007 har Hansen vært hovedtillitsvalgt i EL & IT Forbundet i Hafslund ASA, og fra desember 2007 i Infratek ASA. Hansen er utdannet energimontør og ble ansatt som lærling i Oslo Lysverker i 1981.

   

 • Nils-Ivar Larsen
  Nils-Ivar Larsen
  Styremedlem (representant for de ansatte)

  Nils-Ivar Larsen er ansatt som prosjektassistent i Infratek og er områdetillitsvalgt for Energiansattes Personalforening i konsernet. Larsen har vært tillitsvalgt siden 1982 og vært med på strukturendringene fra Oslo Lysverker til Oslo Energi, Viken, Hafslund Entreprenør og Infratek. Larsen er utdannet elektriker og ble ansatt som lærling i Oslo Lysverker i 1978.

 • Olle Strömberg
  Olle Strömberg
  Styremedlem (representant for de ansatte)

  Olle Strömberg har vært tillitsvalgt i den svenske fagforeningen SEF (svenska elektriker förbundet) siden 1992 og konserntillitsvalgt siden juni 2012. Strömberg jobber som linjemontør i Infratek Sverige AB. Han har jobbet i bransjen siden 1992 og vært med på en rekke strukturendringer som begynt med Skandinaviska Elverk, så Gullspångs Kraft, Birka Service, Fortum Service og nå Infratek. Han er utdannet installasjonselektriker.

   

Kontakt oss

Her kan du sende bestillinger eller ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
E-post*
Telefon*
Postnummer
By / Sted
Melding...